Entertainment

Marvel-serie WandaVision dit jaar al op Disney+

02 januari 2020 11:50 Aangepast: 02 januari 2020 11:57

De nieuwe Marvel-serie WandaVision verschijnt eerder op Disney+ dan eerst werd gedacht. In 2020 worden de eerste afleveringen al uitgebracht.

Dat blijkt uit een nieuwe video met alle nieuwe Disney+-plannen voor 2020. Het is niet bekend wanneer de serie precies zal debuteren, maar de plannen zijn hoe dan ook maanden naar voren geschoven: origineel stond WandaVision gepland voor de lente van 2021.

WandaVision gaat over de relatie tussen Marvel-helden Scarlet Witch en Vision, na het einde van Avengers: Endgame. Vroege beelden laten een gekke jaren ’50-toon voor de serie zien. Daarnaast moet het geheel inhaken op Doctor Strange in the Multiverse of Madness, een film die in 2021 verschijnt.

Twee Marvel-series

Daarmee staan er inmiddels twee Marvel-series voor 2020 gepland op Disney+. Later dit jaar verschijnt ook The Falcon and the Winter Soldier, over de avonturen van Sam Wilson en Bucky Barnes.

Disney ging afgelopen jaar van start met zijn streamingdienst, en had met The Mandalorian meteen een veel besproken serie in handen. Nu het eerste seizoen voorbij is, moet het platform zich dit jaar met nieuwe programma’s gaan bewijzen.

Eerste indruk: Disney+

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore