Entertainment

Monica Geuze schrikt van gewichtstoename: 'Echt niet oké'

31 december 2019 15:49
Beeld © YouTube-kanaal Monica Geuze

Ook influencers zijn niet immuun voor de gevreesde extra kerstkilo's, zelfs niet Monica Geuze (24). In haar nieuwste video onthult de YouTube-ster compleet in shock hoeveel ze is bijgekomen tijdens de feestdagen. En ze kan het zelf amper geloven.

"Ik lijk wel zwanger!"

Hoewel Monica eerder dit jaar nog goed bezig was met sporten en gezonder leven, heeft ze er de afgelopen tijd een beetje met de pet naar gegooid. "Dat heb ik de afgelopen tijd echt totáál niet gedaan", bekent de YouTuber dan ook een beetje beschamend na een flink kerstdiner.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze in tranen door break-up: 'Geen weg terug'

Om erachter te komen wat precies de 'schade' is besluit ze daarom op de weegschaal te gaan staan. Maar als ze eenmaal de cijfertjes omhoog ziet gaan, heeft ze spijt van haar besluit. "Ik ben gewoon twee kilo aangekomen. Dat is echt niet oké", vertelt ze geschrokken aan haar volgers. "Ik lijkt wel zwanger! In één week twee kilo, dat is niet oké", herhaalt ze nogmaals.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze en Lars Veldwijk hinten op verzoening

En daarom begint de jonge moeder meteen met lijnen. Niks wachten tot 1 januari; gaan met die banaan! En om haar woorden extra kracht bij te zetten besluit ze meteen op zoek te gaan naar het pasje van de sportschool.

Al moeten haar goede voornemens wel nog even wachten, want Oud & Nieuw viert de 24-jarige met haar vrienden op Ibiza. Waar er zeker wat hapjes en drankjes de revue zullen gaan passeren. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore