Entertainment

Travis Scott niet onder indruk van halfnaakte Kylie Jenner

30 december 2019 16:17 Aangepast: 30 december 2019 16:45
Beeld © ANP

Kylie Jenner weet veel mensen blij te maken als ze halfnaakte foto's plaatst op Instagram, maar deze keer was er een wel erg bijzondere uitzondering. Haar ex, Travis Scott, was volgens TMZ namelijk niet onder de indruk van haar lingeriefoto.

"Het voelde gewoon niet goed om 2020 te beginnen zonder één laatste thirst trap"

Kylie plaatste een aantal foto's van zichzelf in bed met slechts een lingeriesetje aan, en wist daarmee meer dan 10 miljoen likes binnen te slepen. "Het voelde gewoon niet goed om 2020 te beginnen zonder één laatste thirst trap," schreef de realityster eronder, doelend op de weinig verhullende foto. Scott, met wie Jenner een kindje heeft, vond het echter eerder grappig dan sexy. Hij plaatste een uur later dan ook erg groots 'LOL' in zijn eigen story.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Kylie Jenner onder vuur om peperdure kerstcadeaus dochter

Het is best uitzonderlijk, want over het algemeen plaatst Scott niet vaak tekst in zijn stories. Ook de timing zorgde ervoor dat veel mensen begonnen te denken dat de rapper zijn ex aan het uitlachen was. Dat het niet botert tussen de twee exen was tijdens de feestdagen niet echt te merken, want die spendeerden ze samen met hun dochter Stormi.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore