Entertainment

Geld-issues voor Victoria Beckham: ontslaat chauffeur en bloemist

30 december 2019 14:20 Aangepast: 30 december 2019 14:25
Beeld © Getty Images

Het gaat niet lekker met het modebedrijf van Victoria Beckham (45). Vorig jaar leed het label van de voormalige Spice Girl een verlies van 14 miljoen euro. Ze moet daarom links en rechts op wat luxes besparen. Inmiddels heeft de ontwerpster haar chauffeur én de bloemist ontslagen.

"Victoria vindt het verschrikkelijk"

Victoria kijkt terug op een slecht jaar voor haar modelabel. Er staat een verlies van een goede 14 miljoen euro in de boeken, waardoor ze een aantal personeelsleden heeft moeten ontslaan. "Het gaat van kwaad tot erger voor Victoria", meldt een insider aan The Sun. "De chauffeur is weg en nu moet ze zelf gaan rijden of een taxi bestellen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoon en dochter David en Victoria Beckham gedoopt

Naast de chauffeur is ook de bloemist de laan uitgestuurd. "De designerplanten zijn ook verdwenen, want het onderhoud was gewoonweg te duur", aldus een bron aan de Britse krant. "Victoria vindt het verschrikkelijk, maar ze heeft alles in haar modemerk gestoken en ze zal niet zomaar opgeven." De twee rechterhanden van Posh Spice hebben hun ontslag al ingediend. Daarnaast is ze zelf akkoord gegaan met minder loon, aldus de ingewijde. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Victoria Beckham in de rode cijfers

Het label van Victoria bestaat al sinds 2008 en heeft eerder slechte tijden meegemaakt. In 2016 was er ook al sprake van forse verliezen, waarna echtgenoot David Beckham 27 miljoen in het bedrijf pompte om het hoofd boven water te houden. De gulle gift van de oud-voetballer heeft het tij niet weten te keren, want er wordt dus nog steeds geen winst gemaakt met het modelabel. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Victoria Beckham: niet leuk dat mensen mijn zoon sexy noemen

Het klinkt allemaal niet al te best, maar Victoria ploetert rustig voort. Zo kwam ze dit jaar nog met een make-uplijn, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore