Entertainment

Wat gaan we zien in You seizoen 3

30 december 2019 13:49
Beeld © Netflix

Het tweede seizoen van You staat pas net online, maar er wordt al volop gespeculeerd over een derde seizoen van de hitserie. Hoofdrolspeler Penn Badgley (33) heeft laten vallen dat Netflix een go heeft gegeven voor een nieuwe reeks. Wat kunnen we daarvan verwachten? Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste seizoenen van You.

Het tweede seizoen van de Netflix-serie You is minstens zo enthousiast ontvangen als de eerste reeks. De  fans zullen alle afleveringen inmiddels hebben gebingewatcht, waarmee het wachten is op het volgende seizoen. Hoofdrolspeler Penn Badgley praatte zijn mond voorbij en liet weten dat er wordt gewerkt aan nieuwe afleveringen. Langzaam komen we steeds meer te weten over wat we daarin precies gaan zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Penn Badgley praat mond voorbij: 'You krijgt derde seizoen'

Een officieel groen licht moet er nog komen van Netflix, maar alles wijst erop dat dit niet lang meer op zich zal laten wachten. Waarschijnlijk volgt de definitieve bevestiging zo'n twee weken na de release van You 2, zoals de streamingdienst dat meestal doet. Het is ook al vrij duidelijk wanneer het derde seizoen moet gaan verschijnen. De eerste twee seizoenen stonden allebei op Tweede Kerstdag op Netflix, dus dat zal bij seizoen drie vermoedelijk niet anders zijn. Houd die dag vrij in je agenda en cancel alle familieplannen. 

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cancel je kerstplannen: seizoen twee van YOU staat online

Will (ofwel Joe) valt in het tweede seizoen als een blok voor Love, gespeeld door actrice Victoria Pedretti, bekend van The Haunting of Hill House. Zij blijkt uiteindelijk net zo gestoord te zijn als haar grote liefde. Een perfecte match zou je denken, maar aan het einde van de tweede reeks lijkt Joe zijn stalkerogen te hebben gericht op een nieuw slachtoffer. Daarnaast is Love in verwachting van hun eerste kindje, wat vast voor een heleboel problemen zal gaan zorgen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eindelijk: eerste trailer seizoen twee van Netflix-serie You

Wie de volgende You wordt, is een vraag om eens goed voor te gaan zitten. In het eerste seizoen was het Guinevere Beck, die het veld moest ruimen omdat ze niet volledig voor Joe ging. Love zou zijn volgende slachtoffer worden, maar zij leek hem op slinkse wijze in haar macht te krijgen. In seizoen twee is ook een grote rol weggelegd voor Candace, de eerste liefde van Joe die door hem werd aangevallen. Maar zo snel als ze opkwam was ze ook weer verdwenen. Krijgt Joe in seizoen drie een nieuwe obsessie of wordt hij eindelijk gepakt door zijn voormalige liefdes? Het is afwachten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore