Entertainment

Ryan Reynolds bevestigt: 'Deadpool 3 is in de maak'

27 december 2019 20:34 Aangepast: 27 december 2019 20:51
Beeld © Twentieth Century Fox

Er komt toch een derde film over de antiheld Deadpool, dat heeft Ryan Reynolds bevestigd. Tijdens de talkshow Live with Kelly and Ryan vertelde de acteur dat "er aan de derde film gewerkt wordt."

"We zijn er nu met het hele team mee bezig"

Het was een kerstcadeautje waar fans al jaren op zaten te wachten, een derde film over de 'the Merc with a Mouth'. "We zijn er nu met het hele team mee bezig", vertelt Ryan. "We zitten nu bij Marvel, dat is nu ineens de eredivisie. Best gek wel."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ryan Reynolds houdt hoop voor Deadpool

Tot nu toe werd er weinig gecommuniceerd over een eventuele derde Deadpool-film. Het bleef daarom lang onduidelijk of die nog wel gemaakt zou worden en of de film dan überhaupt wel zou voorkomen in het Marvel Cinematic Universe (MCU), het filmuniversum waarin ook andere superhelden als Iron Man, Captain America en Thor te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ryan Reynolds hint op derde Deadpool-film

De eerste twee Deadpool-films werden nog onder de vleugels van 20th Century Fox gemaakt. Sinds de overname door Disney dit jaar hoort Deadpool dus eigenlijk ook thuis tussen bovengenoemde helden die eerder samen met Marvel al over werden genomen door het bedrijf.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore