Entertainment

Kylie Jenner onder vuur om peperdure kerstcadeaus dochter

26 december 2019 17:50 Aangepast: 26 december 2019 17:50
Beeld © Instagram @kyliejenner

Als je bakken met geld tot je beschikking hebt, kun je enorme cadeaus kopen voor je kinderen. Kylie Jenner (22) ging nog een stapje verder en gaf dochter Stormi (1) een diamanten ring, pony én een paar Hermes Birkin-tassen. De realityster ligt nu onder vuur om haar exorbitante uitgaven met de feestdagen.

"Ze is hier veel te klein voor en het is gevaarlijk"

Volgens Kylie heeft Stormi "de beste Kerst aller tijden" meegemaakt dit jaar. En dat kan ook wel kloppen, de kleine meid heeft namelijk een diamanten ring, een paar Birkin-tassen én een paard gekregen van de Kerstman. Ook haar vader Travis Scott kwam met een speciaal cadeau. De 1-jarige is enorm fan van de film Trolls en daarom kwam haar favoriete personage op bezoek bij haar thuis. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochtertje Kylie Jenner krijgt mini-villa van oma Kris Jenner

Daar bleef het overigens niet bij. Stormi kreeg ook een mini-villa in haar achtertuin van oma Kris Jenner. Alles bij elkaar geteld is het een groot kerstjaar geweest voor het meisje. En de volgers van de realitysterren zijn niet tevreden ermee. "Ze is hier veel te klein voor en het is gevaarlijk", reageert iemand op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De skincare lijn van Kylie Jenner komt naar Nederland

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner en Travis Scott vieren kerst samen ondanks breuk

"Sorry, maar dit is belachelijk. Kylie heeft de 1-jarige Stormi een diamanten ring gegeven voor Kerst", aldus een Twitteraar. "Dat geld had ze beter uit kunnen geven om iemand te voeden, hun ziektekosten te betalen of bomen te planten." Ook vroeg iemand zich af "wat ze daar precies mee ging doen." Een extravagante Kerstviering lijkt nu eenmaal bij de Kardashian-Jenners te horen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore