Entertainment

Martien Meiland bezorgt Caroline tranen met speciaal bericht

26 december 2019 16:30 Aangepast: 26 december 2019 16:30
Beeld © Talpa/SBS

Met Kerst wil je natuurlijk omringd zijn door je geliefden en familie. Datzelfde geldt voor de familie Meiland, al moeten zij het dit jaar zonder huisvriendin Caroline van Eeden doen. Toch wil Martien (58) zijn goede vriendin laten weten dat ze er in gedachten altijd bij is.

"Ik wens je natuurlijk heel veel geluk en vooral gezondheid toe in 2020"

De wegen van Martien en Caroline scheidden het afgelopen jaar. Waar de huisvriendin eerst mee verhuisde naar Frankrijk om daar Chateau Marillaux op te richten, verliet ze halverwege het jaar het kasteel om terug te keren naar Nederland. Martiens bericht aan zijn goede vriendin raakt haar enorm. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Martien Meiland: 'Mensen denken dat ik een act doe op tv'

"Ik wens jou voor 2020 het allerbeste", aldus Martien. "Ik ben al hartstikke blij dat je zo'n heel leuke baan gevonden hebt. Helemaal in de fashion en de mode, dat is helemaal jouw ding. Onze wegen zijn afgesloten. Er zijn natuurlijk heel veel wegen in Europa. En ja, Frankrijk is natuurlijk heel ver weg van Nederland."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Goed nieuws voor alle fans: Chateau Meiland krijgt derde seizoen

Er is geen kwaad bloed tussen de twee. "Ik wens je natuurlijk heel veel geluk en vooral gezondheid toe in 2020. Alle liefs", eindigt Martien zijn bericht aan Caroline. "Geweldig", reageert de emotionele huisvriendin. Caroline is op Gran Canaria voor de kerstspecial van Shownieuws vanavond om 23.10 uur, waarbij ze terugblikt op een bewogen 2019.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meilandjes nemen het ervan tijdens feestdagen: 'Wijntje erbij'

Caroline is het afgelopen jaar haar eigen kledingzaak begonnen in Amsterdam. In de video hieronder vertelt ze over de grote veranderingen in haar leven sinds Chateau Meiland

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore