Entertainment

Vermeende vriendin lijkt relatie met Kjeld Nuis te bevestigen

26 december 2019 14:19 Aangepast: 26 december 2019 14:21
Beeld © Instagram @joybeune @kjeldnuis

Aan het einde van het jaar blikken velen terug op de afgelopen periode en wat er allemaal is gebeurd. Zo ook schaatsster Joy Beune (20), die op Instagram Kjeld Nuis (30) een hart onder de riem steekt. De schaatser was namelijk erg ziek met de griep en zij wenst hem dan ook alle kracht toe voor het komende seizoen. Bovendien lijken de twee op deze wijze hun relatie Insta-official te maken.

"Gezondheid gaat voor!"

"Een kerst in het hotel voor mij, maar een kerst op de bank voor jou", aldus Joy op Instagram. De schaatsster plaatst een kiekje met haar vermoedelijke liefde Kjeld, waarbij ze hem moed inspreekt voor het volgende schaatsseizoen. De schaatser is namelijk een tijdje ziek geweest met de griep en heeft daardoor het NK moeten missen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kjeld Nuis en Patricia Paay in nieuwe Ranking the Stars

"Ik heb niet het voorseizoen gehad dat ik had gehoopt. Geen wereldbekers geschaatst. Erg klote kan ik wel zeggen", gaat Joy verder. "Maar knop om en door, want aanstaand weekend zijn er weer nieuwe tickets te bemachtigen. Erg spannend, maar onwijs veel zin in! Ik ga er voor knokken, maar helaas heb jij je moeten afmelden, wat voor jou een pijnlijke beslissing was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kjeld Nuis overladen met naaktfoto's van vrouwelijke fans

Maar Kjeld moet niet bij de pakken neer gaan zitten, vindt Joy. "Al denk ik dat het alleen maar de juiste keuze is, want gezondheid gaat voor!", spreekt ze haar liet in. "Snel weer beter worden! Jij bent onmisbaar de rest van het seizoen." Kjeld reageert onder de foto met een hartje en "Lief." En met de feestdagen heeft Joy nog een boodschap voor al haar volgers: "Vrolijk kerstfeest iedereen!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex Kjeld Nuis in tranen door relatiegeruchten

Kjeld maakte in 2018 bekend te gaan scheiden van Jill de Robles, waarmee hij zoontje Jax heeft. De pijnlijke periode lijkt nu helemaal achter hem te liggen. De schaatshunk vertelde er openhartig over aan RTL Boulevard, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore