Entertainment

Cancel je kerstplannen: seizoen twee van YOU staat online

26 december 2019 13:29 Aangepast: 26 december 2019 13:31
Beeld © Netflix

Wat nou gourmetten met je familie of de woonboulevard afstruinen? Op de bank met een dekentje en bingen is dé ideale kerstbezigheid. Netflix deelt die gedachte blijkbaar want zij hebben vandaag ein-de-lijk het tweede seizoen van YOU online gezet!

Het tweede seizoen, dat naar verluidt een stuk duisterder wordt dan alles wat we tot nu toe gezien hebben, brengt een compleet nieuwe kant van Joe Goldberg aan het licht. En van die 'nieuwe kant' krijgen we op de foto's alvast een klein voorproefje. Op de eerste beelden zien we hoe Joe hoogstwaarschijnlijk zijn nieuwe slachtoffer, met de ironische naam Love (gespeeld door actrice Victoria Pedretti), aan het achtervolgen is terwijl ze rustig haar boodschappen aan het doen is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stalker alert: Netflix deelt volledige trailer YOU seizoen 2

Joe en Love hebben geen relatie, zoals hij en Beck dat hadden. "Dit is een ander soort liefde", vertelde schrijver Sera Gamble eerder. "Joe had Love alleen kunnen ontmoeten na wat er tussen hem en Beck is gebeurd. Joe is niet op zoek naar liefde. Hij is heartbroken door wat er is gebeurd. Love biedt hem een ander soort vriendschap en een ander soort relatie.”

Netflix deelde eerder al een korte teaser waarin te zien is dat Joe door Los Angels wandelt en uitlegt waarom hij specifiek voor deze stad heeft gekozen. 

Wat hij precies gaat doen in L.A. is nog niet bekend, maar wel dat de stad voor een compleet nieuwe sfeer zorgt. "Er is een heel bijzonder romantisch gevoel dat gepaard gaat met als jong iemand in New York te zijn, vooral zonder veel geld. Je bent jong, vrij, je worstelt en je probeert een geestverwant te vinden. Los Angeles is een heel andere sfeer", vertelde Sera Gamble eerder aan TVLine.

"Ik woon hier sinds mijn zestiende en een van de klassieke waarheden is dat je omringd bent door New Yorkers die het hier allemaal haten. Dus begonnen we met schrijver voor seizoen 2 door te zeggen: 'Joe verhuist naar LA en hij heeft het allemaal.' Laten we het hebben over hoeveel plezier dat is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Komen de Harry Potter-films dan ein-de-lijk op Netflix?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore