Entertainment

Jarige Monique Westenberg slaat knappe kerstdate aan de haak

26 december 2019 12:11
Beeld © Instagram: @Moniquenoell

Groot feest voor Monique Westenberg. De blondine mag namelijk maar liefst 42 kaarsjes uitblazen en doet dat zeker niet alleen! Ze heeft namelijk op haar Instagram laten weten een wel heel bijzondere date aan de haak te hebben geslagen.

"Dit is toch rijkdom"

Hoewel het wegens privéomstandigheden misschien een kerst met een zwart randje zal worden voor de familie Westenberg, is toch de hele familie bij elkaar. Een kleine maand geleden overleed de immens geliefde oma Corrie en dat hakte er flink in bij de familie. Ook de breuk met André is nog zeer vers, maar Monique laat zich niet kisten. Sterker nog: ze heeft al genoeg liefde in haar leven, zo laat ze weten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg deelt cryptische boodschap

Op haar Instagram deelt ze een zoet kiekje van haar, naar eigen zeggen, date voor deze kerst. De onwijs schattige driejarige kleine André zal haar gaan vergezellen tijdens zowel de kerstdagen als haar verjaardag.

View this post on Instagram

Date.

A post shared by 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) on

Kleine Dré heeft flink uitgepakt voor de verjaardag van zijn moeder, zo deelt Monique op haar Instagram. “Het mooiste verjaardagscadeau is toch écht het zelf gemaakte knutselwerk van je kind”, schrijft ze bij het filmpje.

Dat Monique vind in deze periode veel steun bij haar geliefde familie. Samen met haar ouders en haar broer geniet de blondine van een heerlijke maaltijd. “Dit is toch rijkdom”, schrijft ze bij het liefdevolle kiekje.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg deelt emotionele beelden van afscheid oma

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore