Entertainment

Onherkenbaar: Adele straalt als nooit tevoren in kerstkiekjes

24 december 2019 14:03
Beeld © Getty Images

Dat Adele (31) een enorme metamorfose is doorgaan de afgelopen jaren is geen geheim. De Someone Like You-zangeres ziet er beter uit dan ooit en geniet van de feestdagen op Instagram.

Kerst moet natuurlijk gevierd worden en dat geldt ook voor Adele. De Hello-zangeres pakte uit met een feestje, waarbij ze zelfs de Kerstman én The Grinch over de vloer kreeg. Dat blijkt uit foto's die de 31-jarige op Instagram deelt. Maar haar fans valt het vooral op hoe ongelooflijk goed ze er tegenwoordig uitziet. Adele lijkt beter in haar vel te zitten dan ooit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans niet blij met comeback Adele op Twitter

Het zou een goede afsluiting van het jaar zijn, want naar verwachting komt Adele in 2020 met de opvolger van de gigahit 25. De zangeres heeft altijd al een persoonlijke noot toegevoegd aan haar muziek en als dat een voorbode is voor de volgende cd, kunnen haar fans heel wat verwachten. Adele heeft namelijk het afgelopen jaar een scheiding aangevraagd na een huwelijk van drie jaar met Simon Konecki. Samen delen de twee de voogdij over hun 6-jarige zoontje Angelo. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Spice Girls weigerden om met Adele te zingen

Het leek er dit jaar nog op dat Adele's comeback eerder zou komen dan verwacht, maar helaas voor haar fans bleek het om iemand anders te gaan. Bekijk de video hieronder waarom mensen dachten dat de opvolger van 25 er eigenlijk al had moeten zijn. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore