Entertainment

Gerard Joling noemt geblesseerde Badr Hari 'hele slechte acteur'

24 december 2019 09:53
Beeld © Veronica Inside/Talpa/ANP

Gerard Joling (59) is niet alleen fan van zijn eigen muziek, ook van een goede bokspartij is hij niet vies. De zanger was dan ook aanwezig tijdens ‘het gevecht van de eeuw’ tussen Badr Hari (35) en Rico Verhoeven (30), maar was allesbehalve enthousiast. Zo laat de zanger weten bij Veronica Inside.

"Huilen en janken, iedereen eromheen"

De presentator was gisteren te gast in het programma Veronica Inside, waar de vechtpartij ook ter sprake kwam. Hier nam Geer niet bepaald een blad voor de mond. Badr moest in de derde ronde stoppen na een blessure aan zijn been, even later bleek dat hij een gescheurde enkelband had opgelopen. “Ik vond het door Badr ontzettend slecht geacteerd", vertelde Gerard. “Dat hij op de brancard weg ging. Huilen en janken, iedereen eromheen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Badr Hari geeft update over enkelblessure

Wat Geer vooral niet kon hebben is dat Badr na afloop niet aanwezig was bij de persconferentie, maar wel verscheen in een nachtclub. “Uiteindelijk zit je in de club een uur later. Ik vind dat dat niet kan.”

Ook de algehele sfeer die in het Gelredome hing was niet aan Gerard besteed. “Ik vind het jammer dat als Rico opkomt heel Marrakech wat daar zit allemaal ‘boe’ roept.” René van der Gijp was het daar absoluut niet mee eens en sprak Gerard dan ook toe. “Dat zijn fans man van die Badr. Dat is hun held!”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Badr Hari tegen fans en Rico: 'Ik kom terug, wees voorbereid'

Ook John van den Heuvel plaatste enkele vraagtekens over de blessure van Badr, dat zie je hieronder: 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore