Entertainment

Zangeres Lizzo haalt flink uit na kritiek op gewicht

24 december 2019 04:21 Aangepast: 24 december 2019 07:46
Beeld © Getty Images

Een twitteraar die kritiek had op het uiterlijk van Lizzo (31), heeft ervan langs gekregen van de zangeres. Ze liet hem weten: "De enige persoon die zich beter moet gedragen, ben jij."

"Ik ben populair omdat ik goede nummers schrijf en ik talent heb en pittige shows van anderhalf uur kan geven"

De man had eerder gepost: "Dat Lizzo populair is komt door de obesitasepidemie in Amerika. In plaats van mensen beter gedrag aan te leren, liegen we tegen ze door te zeggen dat ze prima zijn zoals ze zijn. Helaas sterven veel van deze mensen aan diabetes en hartkwalen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lizzo krijgt titel Entertainer van het Jaar van Time Magazine

De muzikante liet hem weten haar status te danken te hebben aan haar talenten: "Ik ben populair omdat ik goede nummers schrijf en ik talent heb en pittige shows van anderhalf uur kan geven, met niets dan liefde. De enige persoon die zich beter moet gedragen, ben jij. Hou je naam uit mijn mond en kijk eens in de spiegel voordat je achter mij aangaat."

De zangeres gaf in haar reactie zelf toe dat ze hiermee de man juist had gegeven waar hij naar op zoek was, door af te sluiten met: "Hier is de aandacht die je besteld hebt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lizzo laat volledig naakt haar curves zien

Lizzo werd eerder deze maand door Time nog uitgeroepen tot entertainer van het jaar, vanwege haar talent én haar strijd voor 'body positivity'. "In 2019 was Lizzo een lichtstraal in het donker. Ze vertelde ons dat we van onszelf moeten houden wanneer de wereld niet altijd van ons houdt. We hadden haar nodig", aldus het tijdschrift.

RTL Boulevard sprak de zangeres een paar weken geleden nog over haar succesvolle jaar.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore