Ga naar de inhoud
Entertainment

Roddels over liefdesleven maken geen indruk op Tino Martin

Beeld © ANP

Tino Martin ligt niet wakker van een roddel meer of minder over hem. Sterker nog, de volkszanger kan er vaak "ontzettend om lachen", zo zegt hij tegen Shownieuws.

"wij moeten daar altijd ontzettend hard om lachen"

"Ik voel me negen van de tien keer helemaal niet genoodzaakt om te reageren, zo onnozel is het vaak wat er wordt verspreid", zegt Tino. Zo ging vorige maand het wilde verhaal rond dat Tino's relatie strandde omdat hij op mannen valt. Dergelijke geruchten doet de zanger af als "cowboyverhalen online" waar hij "niks" mee kan. "Ik verbaas me daar ontzettend over altijd en wij moeten daar altijd ontzettend hard om lachen."

Tino
Lees ook:
Tino Martin komt naar de Ziggo Dome

Met 'wij' bedoelt Tino niet alleen zijn familie, vrienden en manager, maar ook zijn ex Kimberley Kruiter. De twee lijken elkaar weer gevonden te hebben na hun breuk in augustus.

Tino
Lees ook:
Tino Martin openhartig over het grootste verlies in zijn leven

Hoewel Tino vaak hard moet lachen om roddels over hem, smult hij zelf ook van de verhalen over bekende Nederlanders. "Ik snap hoe het werkt. Er zijn mensen die leven voor een goed verhaal of een roddel. Ik lees ze zelf ook, ik zit zelf ook soms heerlijk te scrollen. Als ik op de luchthaven ben, koop ik de bladen ook. Al is het maar om m'n tijd te verdoen."