Entertainment

Badr Hari geeft update over enkelblessure

23 december 2019 16:52 Aangepast: 23 december 2019 16:58
Beeld © ANP

Badr Hari (35) heeft een update gegeven over de blessure die hij opliep tijdens de wedstrijd tegen wereldkampioen Rico Verhoeven (30). De enkelblessure zorgde ervoor dat Badr de 'wedstrijd van de eeuw' vroegtijdig moest staken, waardoor zijn tegenstander opnieuw won.

"Ik heb een blessure aan mijn enkelband"

Onder een foto die Badr post op zijn persoonlijke Instagram-account, vertelt hij over zijn blessure, na een bezoekje aan het ziekenhuis. "Ik wil graag het uitstekende medische team van Acibadem International Medical Center bedanken", begint Badr. "Ze hebben vastgesteld dat ik een blessure heb aan mijn enkelband."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Rico Verhoeven blijft Badr Hari de baas

Badr is vastberaden om Rico opnieuw uit te dagen. "Na een paar weken rust en een rigoureus revalidatieproces, ben ik terug." Rico gaf eerder al aan open te staan voor een rematch. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Trotse Badr Hari bedankt Rico Verhoeven voor sportiviteit

De blessure die Badr opliep tijdens de wedstrijd leidde tot een grote anti-climax. Veel fans zaten klaar voor een slopend gevecht, dat helaas vroegtijdig eindigde door de enkelblessure van Badr. In RTL Boulevard werd de blessure van Badr besproken. Dat zie je in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore