Entertainment

Bridget Maasland legt uit waarom ze 'altijd' op jonge mannen valt

23 december 2019 15:26 Aangepast: 23 december 2019 15:57
Beeld © ANP

De nieuwste relatie van Bridget Maasland (45) met André Hazes (25) is niet de eerste keer dat de presentatrice valt voor een jongere man. In haar column voor Vrouw vertelt ze waarom ze daar een voorkeur voor heeft.

"Waarom zijn al mijn vriendjes toch steevast jonger dan ik ben?"

Bridget "mijmert" in haar allerlaatste column voor Vrouw over het komende jaar en de vragen die bij haar opkomen. "Blijf ik voor altijd die alleenstaande moeder of is nou eindelijk eens een keer die leuke vent voorbijgekomen met wie ik stokoud ga worden? Tenminste, ik word oud en hij blijft voor altijd jong. Denk ik", schrijft de presentatrice. "En waarom zijn al mijn vriendjes toch steevast jonger dan ik ben?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Advocaat Bridget Maasland: 'Ze betreurt de uitspraak'

Ze lijkt het antwoord te hebben gevonden. "Dat heeft vast ook al met die ‘laatste keer’ te maken", legt Bridget uit. Dat hebben jonge mannen nog niet zo vaak meegemaakt, aldus de presentatrice. "Zij staan nog niet stil bij het feit dat iets zomaar ineens voor het laatst kan zijn. Zij zijn de passie voor het leven nog lang niet verloren (...) Zij willen de wereld zien, de stad onveilig maken, en vooral zingen en dansen tot het weer licht wordt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland verliest kort geding tegen Privé

"Ik heb precies hetzelfde", vertelt ze. André heeft dus waar Bridget naar op zoek is. "In mijn hoofd blijf ik ook altijd in de twintig. Net als die kerels." Bridget ziet de toekomst vol goede moed tegemoet, samen met haar nieuwe liefde. "Dus die vent is er. 2020 wordt mijn jaar."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes vindt steun bij zijn nieuwe liefde Bridget Maasland

De afgelopen maanden hebben André en Bridget flink in het nieuws gestaan. De zanger dreigde het weekblad Privé voor de rechter te slepen om een cover waarop zijn zoontje te zien was. Bridget vond het verhaal dat over haar en de volkszanger gepubliceerd werd niet fair en spande daadwerkelijk een kort geding aan. Helaas voor haar verloor ze die zaak. In de video hieronder zie je hoe dat is gegaan. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore