Entertainment

Rico woest tijdens persconferentie: 'Ik sla je de ring door'

22 december 2019 12:28 Aangepast: 22 december 2019 12:30
Beeld © ANP

Rico Verhoeven (30) mag dan wel wereldkampioen zijn na zijn gevecht met Badr Hari (35), hij was tijdens de persconferentie nog niet voldoende afgekoeld van het gevecht. Een opmerking van kickbokser Hesdy Gerges kon hij namelijk niet goed incasseren, sterker nog hij was woest.

"Jij moet je mond houden"

Hesdy Gerges stond gedurende de persconferentie op en riep “Hij was gewoon beter” naar Rico. Die laatste reageerde vervolgens furieus: “Jij moet je mond houden en gewoon je handschoenen aantrekken. Dan sla ik jou ook de hele ring door.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kickbokser Badr Hari verliest weer van Rico Verhoeven na blessure

Als Dennis Krauweel, de trainer van Rico, vervolgens stelt dat er een nieuw gevecht om de wereldtitel komt, is de kampioen het daar niet mee eens. “Dat is helemaal geen wedstrijd. Ik heb hem al twee keer verslagen”, vertelt Rico. “Ga in een hoekje zitten en lekker met jezelf bezig zijn. Aandachtszoeker.”

Rico en Badr hebben elkaar gisteravond weer in de ring getroffen. Rico won dit gevecht nadat Badr geblesseerd raakte. De beslissing viel in de derde van maximaal vijf ronden van drie minuten toen Hari, net als drie jaar geleden tijdens het eerste onderlinge gevecht, geblesseerd raakte. Hij moest met een beenblessure opgeven. Badr stond op het moment dat hij geblesseerd raakte voor in punten. Rico had al twee keer acht tellen gekregen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaat Rico Verhoeven of Badr Hari met winst vandoor?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore