Entertainment

Bridget Maasland verliest kort geding tegen Privé

20 december 2019 15:40 Aangepast: 20 december 2019 17:10
Beeld © ANP

Bridget Maasland (45) heeft haar zaak tegen weekblad Privé verloren. De rechtbank van Amsterdam maakte vandaag haar besluit. Dat betekent dat de presentatrice geen schadevergoeding van 7500 euro zal ontvangen en dat er geen rectificatie zal worden gepubliceerd in het weekblad.

"We hebben een leuke avond gehad"

Bridget spande het kort geding aan vanwege een artikel in Privé waarin werd beweerd dat ze in 2014 "een huwelijksnacht beleefde" met haar huidige vriend André Hazes. De twee zouden het vijf jaar geleden op de bruiloft van Patty Brard al gezellig hebben gehad volgens het weekblad, wat Bridget en André zelf ontkennen. De hoofdredacteur van Privé Evert Santegoeds baseerde zich op meerdere bronnen die aanwezig waren bij het huwelijk. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Advocaat Bridget Maasland: 'Ze betreurt de uitspraak'

In de zaak gaf Bridget wel toe dat er een zoen was geweest tussen de twee, "misschien zelfs een heftige zoen. We hebben een leuke avond gehad, maar ik zweer op mijn zoon dat er verder niets gebeurd is", legde ze uit.

Ook André deed zijn verhaal en noemde het vernederend. Destijds was de zanger nog samen met zijn ex-vriendin Monique Westenberg. Zelf kreeg hij het ook aan de stok met Privé wegens het gebruik van een foto van zijn 3-jarige zoontje op de voorpagina. Hiervoor bood de hoofdredacteur later excuses aan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes vindt steun bij zijn nieuwe liefde Bridget Maasland

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore