Entertainment

Billie Eilish eindelijk in Carpool Karaoke met James Corden

20 december 2019 13:04
Beeld © YouTube-kanaal The Late Late Show with James Corden

Zangeres Billie Eilish (18) heeft eindelijk plaatsgenomen in de bijrijdersstoel van James Cordon. In de nieuwste Carpool Karaoke zingt Billie het eerste liedje dat ze ooit zelf schreef, brengt ze een cover van The Beatles en neemt ze James mee naar het huis waar ze opgroeide.

"Dit lied gaf me mijn leven"

Gedurende de rit wordt Billie zichtbaar emotioneel als het nummer Ocean Eyes wordt ingezet. "Dit lied gaf me mijn leven", vertelt ze. Billie schreef en nam het nummer op toen ze pas dertien was, een tijd waarin ze het erg moeilijk had. Ze was namelijk depressief. "Ik heb dit nummer al een lange tijd niet meer geluisterd", legt ze uit. Waarna James haar op haar gemak stelt.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Gaga-fans gaan los op Billie Eilish na kritiek op vleesjurk

Om de trip down memory lane voort te zetten neemt Billie James mee naar haar ouderlijk huis in Los Angeles, waar ze nog steeds woont. Haar moeder komt ook nog langs. "Het is zo bijzonder om te zien hoe je twee kinderen samen muziek maken", vertelt haar moeder. "En hoe is het dan om te zien dat Billie nu volledige stadions vult met haar muziek?", vraagt James. "Dat is bizar", antwoordt haar moeder.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Billie Eilish eindigt succes jaar met gigantische eer

In de video hieronder zie je de Carpool Karaoke met Billie Eilish.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore