Entertainment

André Hazes vindt steun bij zijn nieuwe liefde Bridget Maasland

19 december 2019 16:02
Beeld © ANP

De Leef-zanger brengt op Instagram een ode aan Birdget Maasland (45). In de post vertelt André Hazes (25) misschien soms egoïstisch te zijn en fouten te hebben gemaakt, maar voor zijn nieuwe vlam de beste versie van zichzelf wil zijn.

"Als je me aankan als ik op mijn laagst ben, dan verdien je me al helemaal op mijn best"

André Hazes heeft een paar roerige weken achter de rug sinds bekend werd dat hij niet langer meer samen is met de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Het nieuws werd in de media groot uitgemeten en nog altijd is de breuk tussen de twee heet nieuws. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Privé heeft spijt van cover met kleine André Hazes

Op Instagram laat de populaire zanger nu weten hoe ontzettend blij is met zijn nieuwe liefje, die hem in alle opzichten steunt. "Ik ben egoïstisch, ongeduldig en een beetje onzeker. Ik maak fouten, ik ben losgeslagen en soms moeilijk te handelen. Maar als je me aankan als ik op mijn laagst ben, dan verdien je me al helemaal op mijn best."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes en Bridget Maasland zoenen erop los

Afgelopen week was het prille koppel al veel in het nieuws vanwege een rechtszaak naar aanleiding van een recent artikel van Evert Santegoeds in De Telegraaf. De presentatrice is woedend omdat de krant volgens haar onjuiste uitspraken deed over haar en haar jongere vriend.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore