Entertainment

Natasja Froger open over breuk met René Froger

18 december 2019 22:16 Aangepast: 19 december 2019 09:17
Beeld © Rooijakkers Over De Vloer

In de laatste aflevering van Rooijakkers Over De Vloer gaat presentator Art Rooijakkers (43) langs bij de familie Froger. Daar vertelt het gezin over de zwaarste periode uit hun leven.

"Ik ben wel heel bang geweest"

René Froger kennen we natuurlijk allemaal van zijn hits die staan als een huis. Al meer dan 35 jaar lang is hij één van Nederlands beste zangers. Ook is hij het geniale brein achter de succesvolle muziekgroep de Toppers, met wie hij al meer dan 50 keer de Arena tot de nok toe wist uit te verkopen. En dat allemaal met zijn vrouw Natasja aan zijn zijde, met wie hij inmiddels alweer 27 jaar getrouwd is. 

De twee leerden elkaar meer dan 30 jaar geleden kennen in Athene, maar de zanger was toen nog gewoon getrouwd. “Dat wist ik niet, maar dat was voor mij wel een ding toen ik daar achterkwam (…) maar ik vond hem zo leuk”, vertelt de 54-jarige presentatrice aan Art. “Ik wilde er echt niet aan. Ik had zoveel vriendinnen die weleens wat met getrouwde kerels deden. Ik had zo’n vooroordeel en toen was ik het ineens zelf.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Natasja Froger gaat programma met gezin maken

Het stel heeft de afgelopen jaren wel meer stormen moeten doorstaan. In het programma vertellen de twee ook openhartig over hun breuk van drie maanden, die plaatsvond na de geboorte van hun zoons. Natasja: "Toen vond ik het ineens heel stom dat ‘ie ’s avonds en ’s nachts werkte. Ik wilde hem het liefst zeven dagen in de week om me heen, 24 uur per dag en dan samen met de kids.”

Maar ook de ziekte van René hakte er flink in. De zanger was 45 toen bleek dat hij een zeer agressieve vorm van prostaatkanker had. Gelukkig waren ze er op tijd bij en kon hij goed behandeld worden .“Dat vind ik nog lastig om over te praten”, bekent Natascha. "Ik kon niks doen. Ik stond met mijn handen gebonden in de hoop dat het allemaal goed ging (…) Ik ben wel heel bang geweest."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Natasja Froger krijgt geen genoeg van haar kleindochter

Tot slot laat de This Is The Moment-zanger zich ook uit over de Toppers. Als Art hem vraag of hij Gordon mist is hij heel duidelijk: "Nee, daar ben ik heel eerlijk in.” Gordon hoeft dan ook geen uitnodiging te verwachten tijdens het jubileumjaar en volgens de zanger komt het nooit meer goed tussen hen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore