Entertainment

Fred van Leer laat van zich horen na ingrijpende operatie

17 december 2019 08:53 Aangepast: 17 december 2019 08:56
Beeld © Instagram @fredvanleer

Sinds zijn eerste opname houdt de stylist zijn fans met regelmaat op de hoogte via zijn Instagram. Ook deze morgen, net ontwaakt en met zijn haar nog in de war, praat Fred van Leer (43) zijn volgers even bij over zijn gezondheid.

"Deze bacterie heeft nog nooit met Fred van Leer te maken gehad!"

In een korte video spreek de presentator zich uit over hoe het nu met hem gaat en laat hij los nog altijd in veel pijn te verkeren. De hardnekkige bacterie is hij nog altijd niet de baas en tot overmaat van ramp heeft 'ie nu twee lelijke littekens op zijn schouder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Fred van Leer doodsbang voor aanstaande operatie

Toch voelt Fred zich ondanks alles krachtig en zet dan ook alles op alles om gezond aan het nieuwe jaar te beginnen. "Al moet ik nog 100 keer worden geopereerd. Deze bacterie heeft nog nooit met Fred van Leer te maken gehad!", schrijft de vechter bij zijn post.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fred van Leer woedend na operatie

Over het ziekenhuis zelf heeft het gezicht van Say Yes to the Dress Benelux niets te klagen. In tegenstelling tot zijn eerste ziekenhuis bezoek, toen Fred naar eigen zeggen schandalig werd behandeld. Nu kan de luxepoes lekker zijn eten bestellen via een iPad en dat is volgens hem helemaal top. Alleen over zijn geel gekleurde dekbed is hij minder te spreken... Maar geen paniek, Fred to the rescue: het is tijd voor een make-over!

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Fred van Leer moet weer onder het mes

De presentator ging gisteren voor de derde keer in korte tijd onder het mes. Onze reporter Aran Bade zocht hem na de eerste keer op in het ziekenhuis.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore