Ga naar de inhoud
Entertainment

HNTM-winnaar Marcus dolgelukkig: 'Een droom die uitkomt'

Beeld © Holland’s Next Top Model

Marcus Hansma is Holland’s Next Top Model 2019. De 18-jarige sleepte gisteravond tijdens de grote finale het felbegeerde modellencontract in de wacht. Ook zal hij de cover sieren van het januari-nummer van ELLE. Hij nam het open tegen Silke, Jay en Lenny.

"Met het modellencontract op zak gaat het voor mij nu écht beginnen"

Na een strijd van zestien weken was het maandagavond eindelijk zover: de grote finale van Holland’s Next Top Model 2019. De afgelopen weken hebben de vier finalisten alles gegeven om de finale te kunnen bereiken. Het was een seizoen vol verrassingen en de kandidaten hebben zich dan ook niet alleen als model ontwikkeld, maar hebben ook een persoonlijke groei doorgemaakt. 

Winnares
Lees ook:
Winnares Holland’s Next Top Model weigert contract

Met de winst komt een droom uit voor de jonge Marcus. "Dit had ik vooraf nooit kunnen vermoeden en ik ben dan ook erg dankbaar voor deze zege", vertelt hij enthousiast. "Met het modellencontract op zak gaat het voor mij nu écht beginnen. Ik kan niet wachten en grijp elke kans graag met beide handen aan! Daarnaast kijk ik uit naar het moment dat straks de ELLE op de deurmat valt." 

Holly
Lees ook:
Holly Mae Brood aan de slag voor HNTM-spin-off

Tijdens het jubileumjaar werden de grenzen flink opgezocht. Zo was er niet één modellenhuis, maar twee! De kandidaten werden ingedeeld in twee huizen, zonder dat zij van het bestaan van het andere huis op de hoogte waren. Naast deze flinke proef op ieders doorzettings- en incasseringsvermogen was dit seizoen met zestien afleveringen het langste seizoen tot nu toe.

Het gehele seizoen van Holland’s Next Top Model is nu terug te zien bij Videoland.