Ga naar de inhoud
Entertainment

Kevin Hart laat nieuwe kant van zichzelf zien in Netflix-docu

Beeld © ANP

In zijn nieuwe Netflix-documentairereeks Don't F*ck This Up laat Kevin Hart (40) zich van een heel andere kant zien. De komiek heeft zich een jaar lang laten volgen door een cameraploeg, wat resulteert in een verhaal met behoorlijk wat ups en downs. Zo gaat hij onder andere in op de commotie die ontstond nadat er een jaren oude homofobische tweet van hem opdook, wat leidde tot het afzeggen van zijn Oscars-presentatieklus. Dit meldt People.

"Dit is mijn verhaal, het goede, het kwade en het slechte"

In de trailer van de serie, die maandag uitkwam, is Kevin te zien vlak na het moment waarop bekend werd gemaakt dat hij de Oscars mocht presenteren. In een later fragment wordt hem door een interviewer gevraagd of hij spijt heeft van zijn tweet, die leidde tot zijn aftreding. Hierop reageert de grappenmaker fel. "Wacht even, voordat we verder gaan wil ik dit zeggen. Voordat mensen hun oordeel vellen en roepen dat Kevin Hart een eikel en een klootzak is, wil ik dat je snapt dat er heel veel meer speelt waarvan jij geen weet hebt."

Kevin
Lees ook:
Kevin Hart viert het leven sinds auto-ongeluk

De komiek reageert ook op het feit dat hij zijn destijds zwangere vrouw Eniko bedrogen zou hebben. Eniko is ook te zien in een kort fragment, waarin ze huilend zegt publiekelijk vernederd te zijn door hem.

Kevin
Lees meer:
Kevin Hart krijgt eigen docusoap op Netflix

Via Instagram liet Kevin weten een open boek te zijn: "Ik geloof in transparantie, net zoals dat ik erin geloof dat ups en downs bij het leven horen. Mijn doel is altijd om te groeien en de beste versie van jezelf te worden. Dit is mijn verhaal, het goede, het kwade en het slechte. Via deze documentaire wil ik dit delen met mijn fans."

Ophef om Kevin Hart vanwege homohaat in oude tweets

24:40