Entertainment

Justin Bieber steekt de draak met viral filmpje Kylie Jenner

14 december 2019 17:58
Beeld © Getty Images

Justin Bieber (25) organiseerde een benefietavond om kunst te promoten én kansarme kinderen te steunen. Kylie Jenner (22) was van de partij en toonde haar bijdrage tijdens het evenement. Maar er was ook een ander grappig moment; de make-upgigant werd namelijk flink voor paal gezet door de zanger.

Naast steun voor een goed doel was er vooral aandacht voor Justin Bieber tijdens zijn benefietavond. De zanger verkocht zijn kunst en met dat geld wil hij kansarme kinderen helpen. Daarbij kwam dat hij ook een moppie zong, waardoor zijn fans helemaal door het dolle heen waren. Ook Kylie Jenner was aanwezig en toonde haar steun voor het goede doel van de zanger. Maar op het moment dat de twee elkaar even omhelsden voor de camera's, zette Justin zijn goede vriendin voor het blok. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geinig: Kendall Jenner maakt zusje Kylie's lippen belachelijk

Justin zong namelijk opeens "rise and shine." En hiermee refereert hij aan het viral filmpje van Kylie waarin ze haar dochter wekt met het nummer. Uiteindelijk ging het heel social media over en kwam er zelfs merchandise van de uitdrukking. Kylie leek het wel grappig te vinden en deed goedgezind mee. De make-upgigant vond het helemaal leuk en zong zelf ook de beroemde zin. Het zal wel weer voer worden voor een heleboel memes en geinige filmpjes. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner onder vuur om filmen tijdens het rijden

Kylie zal zich waarschijnlijk geen zorgen maken over wat anderen van haar zangkunsten vinden. De 22-jaige werd vorig jaar gekroond tot de jongste miljardair aller tijden. Bekijk de video hieronder hoe ze dat wist te bereiken. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore