Entertainment

Expeditie-Hugo in tranen door winst: 'Kroon op mijn droom'

16 december 2019 10:45 Aangepast: 16 december 2019 13:59
Beeld © RTL/Videoland

De zinderende finale van Expeditie Robinson tussen Eva Cleven, Shary-An en Hugo Kennis eindigde in een zinderende strijd. Het was ook een emotioneel moment voor de winnaar, die er uiteindelijk vandoor ging met de kroon van het twintigste seizoen van de show. Let op: dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van Expeditie Robinson.

“Bizar, echt bizar!”

“Bizar, echt bizar!”, aldus Hugo over zijn winst bij Expeditie Robinson. De tv-kok wist Shary-An en Eva Cleven uit te schakelen in de zinderende finale van het programma. Hij nam het in de allerlaatste proef op tegen de dames, maar zijn grootste concurrent was toch echt Eva. Het kostte behoorlijk wat moeite om van haar te winnen, maar de radio-dj was natuurlijk ook zijn beste vriendin en hij had dan ook niemand anders tegenover zich willen hebben. “Ik gun het Eva als geen ander”, vertelt Hugo.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Expeditie-Eva: 'Shary-An is minst betrouwbare deelnemer'

“Dat het uiteindelijk aankomt op Eva of ik, dat vind ik echt gaaf”, aldus Hugo. De tv-kok barst weer in tranen uit wanneer hij de beelden ziet van zijn winst. “Het is meer dan een spel voor mij (…) En als je dan wint, na alles wat er is gebeurd en het gezeik en het gedoe, dan is het gewoon een gigantische kroon op je droom.” Bij iedere slag die Eva maakte, ging Hugo door een hel. Maar desalniettemin, Hugo Kennis is de winnaar van het 20ste seizoen van Expeditie Robinson

Eva Koreman moest vlak voor de grote finale het spel verlaten. De radio-dj vertelde erover in haar eigen aflevering van Robinson Confessions, zoals te zien is in de video hieronder. 

Krijg je geen genoeg van Robinson Confessions? Hier zie je ze allemaal terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore