Entertainment

Xelly Cabau zet jarige vriend in het zonnetje

14 december 2019 15:30 Aangepast: 14 december 2019 15:31
Beeld © ANP

Dit weekend staat voor Xelly Cabau (31) volledig in het teken van haar grote liefde Beer. De vriend van de make-upgoeroe viert namelijk vandaag zijn verjaardag en de zus van Yolanthe staat er bij stil op Instagram.

"Ik ben zo verliefd op jou!"

"Happy birthday voor mijn liefde!", begint Xelly haar eerbetoon aan vriend Beer. De twee kregen dit jaar hun eerste kindje samen en ook daar staat de beauty-dame even bij stil. "Je bent de allerliefste papa. Ik had me nooit geen betere papa durven wensen voor onze baby. De liefde die wij al langer dan 12 jaar hebben voor elkaar is onbeschrijfelijk. Ik ben zo verliefd op jou! Ik ben trots op jou!! Yono, jij en Ik." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Xelly Cabau van Kasbergen viel 30 kilo af

Dit jaar kreeg Xelly haar eerste kindje Yono samen met Beer. De naam van het jongetje is heel bijzonder voor het jonge gezinnetje. Yono is namelijk deels vernoemd naar zijn tante Yolanthe. Dit lijkt inmiddels een traditie voor de Cabau-zusjes, want de actrice besloot dat de naam van haar zoontje Xess Xava ook een ode is aan haar jongere zusje. 

Onlangs vertelde Xelly nog openhartig over haar zwangerschap, waarna ze 30 kilo moest afvallen. Ze vertelt erover in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore