Entertainment

De Meilandjes onthullen hun kerstkaart van 2019

14 december 2019 14:49 Aangepast: 14 december 2019 14:49
Beeld © Talpa/SBS6

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en de Meilandjes willen iedereen zo vlak voor de kerstafleveringen van Chateau Meiland alvast fijne feestdagen wensen. Martien, Erica, Maxime, Claire én Montana schitteren op de kerstkaart van het gezin.

"Wij wensen jullie allemaal ontzettend fijne feestdagen!"

De Meilandjes hebben een extreem succesvol jaar gehad. Hun realityserie Chateau Meiland was een kijkcijferhit en het gezin won er zelfs een Televizier-ring voor. Daarnaast zit het chateau al volgeboekt voor een paar jaar en hebben ze van hun passie hun beroep gemaakt, want er bestaat nu zelfs een Meiland-wijn. Om het allemaal even goed af te toppen, komt het gezin met speciale kerstuitzendingen van hun show. Maar voor nu moeten de fans het nog eventjes doen met de kerstkaart van de flamboyante kasteeleigenaren. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chateau Meiland-sterren lanceren eigen wijnen

"Wij wensen jullie allemaal ontzettend fijne feestdagen!", schrijft Martien bij het schattige kiekje. Samen met dochters Maxime en Montana, echtgenote Erica én kleindochter Claire schittert de kasteelheer op de kerstkaart. De familie is binnenkort weer te zien op SBS6, want hun kerstspecials Kerst op Chateau Meiland is op 16, 17, 23 én 24 december te bewonderen. Bovendien eindigen de Meilandjes het jaar óók op tv met een oudejaarsspecial. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Martien Meiland vertelt over heftige periode in zijn jeugd

Het is een succesvol, maar vooral druk jaar geweest voor de Meilandjes. Onlangs vertelde dochter Montana nog wat de fans van het volgende jaar kunnen verwachten, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore