Entertainment

Kim Kardashian moest vijf keer onder het mes na zware bevallingen

13 december 2019 15:01 Aangepast: 13 december 2019 17:08
Beeld © ANP

Kim Kardashian (39) is na de geboorte van haar tweede kind, Saint (4), vijf keer onder het mes gegaan. Dat was noodzakelijk om de schade die haar lichaam had opgelopen te herstellen. Dat vertelt de it-girl in een video op haar Instagram.

"Ik moest binnen anderhalf jaar vijf keer onder het mes"

Kim kreeg zowel bij de geboorte van haar eerste kind, North (6), als haar tweede kind te maken met complicaties. Tijdens de zwangerschap van dochtertje North kreeg Kim last van pre-eclampsie. Dat is een aandoening die ervoor zorgt dat organen minder goed werken dan de bedoeling is. 

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Kim Kardashian daagt dokter om vampire facial

Ook na haar tweede bevalling kreeg Kim weer last van deze aandoening. Ditmaal was het zo erg, dat ze geopereerd moest worden om de schade te laten herstellen. "Ik moest binnen anderhalf jaar vijf keer onder het mes, zodat alle schade hersteld kon worden."

Vanwege die twee heftige bevallingen mocht Kim niet nog een keer zwanger raken van de doktoren. Toch hadden zij en haar man, rapper Kanye West (42) nog een grote kinderwens. De twee kregen dan ook nog twee kinderen via een draagmoeder. Chicago (1) en Psalm (0). "Ik ben zo dankbaar voor mijn prachtige kinderen."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kim Kardashian belooft zich minder sexy te kleden als advocaat

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore