Ga naar de inhoud
Entertainment

Netflix-serie Soundtrack is samensmelting van Gossip Girl en Glee

Beeld © Netflix

Soms komt het voor dat een serie zo prikkelend eruitziet, dat je niet kan wachten om het te kijken. Dat gevoel krijgen vele Netflix-gebruikers bij het zien van de trailer van de nieuwe serie Soundtrack. Bovendien lijkt het op een soort samensmelting van Gossip Girl en Glee.

Netflix blijft maar hitserie na hitserie op het streaming platform zetten en Soundtrack lijkt de volgende knaller te worden. De dramaserie focust zich op een groep mensen die, naast hun liefde voor elkaar, vooral verbonden zijn door muziek. En dat betekent een hele hoop momenten waarop er gedanst en gezongen wordt. De show speelt het zich af in Los Angeles. 

Netflix
Lees ook:
Netflix verfilmt kinderboek Paul McCartney

Callie Hernandez, die haar muzikale talenten al kon tonen in La La Land, schittert in de hoofdrol naast Jahmil French (Degrassi), Channing Tatums ex-vrouw Jenna Dewan (Step Up) en Madeleine Stowe (Revenge). Tezamen hebben ze dus al behoorlijk wat dramatische, muzikale momenten beleefd. En daar blijft het niet bij, de maker en schrijver van Soundtrack is Joshua Safran. En hij zat ook achter Gossip Girl. Een gedoodverfde winst, lijkt het. 

Netflix
Lees ook:
Netflix maakt serie over muziekdienst Spotify

Het is nog heel even wachten en dan kun je je laten meeslepen door de liefde voor elkaar én voor muziek in Soundtrack. De serie verschijnt namelijk op 18 december op Netflix.