Entertainment

Dit zijn de finalisten van Het Perfecte Plaatje

11 december 2019 21:34 Aangepast: 11 december 2019 21:34
Beeld © RTL/William Rutten

Het was een zinderende finale van Het Perfecte Plaatje. De deelnemers moesten een heftige strijd tegen elkaar afleggen. De fotografen Daphne Deckers, Kees Tol en Jamie Westland zaten in spanning te wachten, maar slechts twee konden naar de grote finale van volgende week.

"Ik ben een beetje teleurgesteld over de foto's"

Christina Curry, Steven Brunswijk, Kees Tol, Daphne Deckers, Froukje de Both, Helga van Leur, Johnny Kraaijkamp en Jamie Westland begonnen dit seizoen van Het Perfecte Plaatje als amateurfotografen en namen het per fotoshoot tegen elkaar op. Uiteindelijk waren het Daphne, Kees en Jamie die de strijd aangingen voor een plekje in de zinderende finale van volgende week. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kees Tol heeft dankzij Het Perfecte Plaatje nieuwe hobby

De drie kandidaten hadden het zwaar en moesten onder andere een drieluik maken voor de halve finale. Daarnaast moesten de drie deelnemers een bruidsjurk helemaal verpesten voor een shoot. "Ik ben een beetje teleurgesteld over de foto's", liet William Rutten weten. Kees was de eerste die direct doorging naar de finale van Het Perfecte Plaatje. Door de lage score van Daphne bleef Jamie uiteindelijk over als finalist.

Jamie en Kees nemen het volgende week woensdag om 20.30 uur op tegen elkaar in de finale van Het Perfecte Plaatje op RTL4. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore