Entertainment

Politie bevestigt: voorraad drugs in privéjet overleden Juice Wrld

10 december 2019 17:35 Aangepast: 10 december 2019 18:11

Juice Wrld, die op 21-jarige leeftijd overleed, had een flinke voorraad drugs aan boord van zijn privéjet toen hij zondag landde in Chicago en kort daarna overleed. "Een onderzoek van de bagage leverde 41 zakjes op waarvan wij denken dat het marihuana is en zes flesjes waar naar wij denken vloeibare codeïne in zit. Ook troffen we drie vuurwapens aan", zegt de politie.

"Een onderzoek van de bagage leverde 41 zakjes op"

De agenten zouden al voor de landing door de piloot zijn ingeschakeld omdat hij vermoedde dat er drugs en wapens aan boord waren. De politie bevestigt dat niet, maar zegt wel zondag alle bagage te hebben onderzocht.

Een ingewijde vertelde aan TMZ dat de 21-jarige rapper bij aankomst in Chicago schrok van de politie en pillen slikte om ze te verbergen. Kort daarna werd Juice Wrld onwel waardoor wordt gespeculeerd dat hij een overdosis had genomen.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Doodsoorzaak rapper Juice Wrld nog steeds een mysterie

Of een overdosis hem fataal is geweest, is nog niet duidelijk. Uit het eerste autopsierapport is geen duidelijke doodsoorzaak gebleken. Wel zou hij eerder hebben gekampt met een verslaving aan codeïne.

Juice Wrld, die werd geboren als Jarad Anthony Higgins, overleed zondag in een ziekenhuis in Chicago. De rapper scoorde vorig jaar zijn eerste grote hit met het nummer Lucid Dreams.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Filmpje Juice Wrld in vliegtuig voor overlijden opgedoken

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore