Entertainment

Nieuwe Five Days Inside in januari van start

10 december 2019 15:14
Beeld © RTL

Het populaire programma Five Days Inside gaat in het nieuwe jaar weer van start. Ditmaal zal niet Beau van Erven Dorens (48) zichzelf laten opsluiten in allerlei zorginstellingen, maar nemen maar liefst drie presentatrices het stokje van hem over.

"Het raakt je echt tot op het bot”

Presentatrices Angela Groothuizen (60), Caroline Tensen (55) en Natasja Froger (54) zullen los van elkaar vijf dagen en vier nachten verblijven in diverse zorginstellingen om te zien hoe alles reilt en zeilt. De dames zullen meerdere keren Five Days Inside gaan. Zo zal Angela afreizen naar onder meer JellinekMinnesota, een kliniek waar mensen proberen van allerlei soorten verslavingen af te komen. Caroline zal Het Passion in Hummelo bezoeken, een time-out voorziening voor dak- en thuislozen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau ziet 'heel veel leed en ellende' in nieuwste Five Days Inside

Natasja pakt haar koffer onder meer uit bij De Kloosterhoeve in Raamsdonksveer, waar ze verblijft bij bewoners die lijden aan de ziekte van Huntington. “Je verblijft vijf dagen en nachten in een kliniek. Je slaapt en eet met de bewoners en drinkt ’s avonds een kopje thee met de nachtzuster. Hierdoor zit je volledig in de materie. Het raakt je echt tot op het bot.”

Five Days Inside is vanaf dinsdag 14 januari wekelijks om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Als je niet kan wachten kun je vanaf 14 januari al de eerste twee afleveringen bekijken bij Videoland.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Caroline, Angela en Natasja gaan Five Days Inside presenteren

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore