Entertainment

ID&T komt met opvolger Sensation in Johan Cruijf ArenA

10 december 2019 12:28 Aangepast: 11 december 2019 11:41
Beeld © ANP

Drie jaar na de laatste Sensation organiseert ID&T volgend jaar juli een nieuwe danceshow in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De langverwachte opvolger heet Beyond Sensation en opnieuw geldt er een witte dresscode, kondigde ID&T dinsdag aan.

"Met Beyond Sensation gaan we de eerste langverwachte stap in die richting zetten"

Sensation begon in 2000 en werd met grote dj-namen en de witte dresscode wereldwijd een succesformule. In 2017 kwam er een einde aan Sensation, althans in Nederland. Tijdens deze laatste editie The Final kwamen 40.000 bezoekers af op de sets van Sunnery James & Ryan Marciano, Fedde Le Grand en Hardwell. De slotact was in handen van dj Tiësto.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sensation the Final: 'Focking vet!'

De nieuwe show Beyond Sensation wordt gehouden op 4 juli 2020. "Toen we in 2000 aan het Sensation-avontuur begonnen, hadden we geen idee dat het zó groots zou worden. In 2017 zijn we op ons hoogtepunt gestopt, omdat we vonden dat het tijd was voor iets nieuws. Met Beyond Sensation gaan we de eerste langverwachte stap in die richting zetten", zegt organisator Eric Keijer van ID&T.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Buiktruitjes en de magie van al die mensen in 't wit: foto's en herinneringen aan Sensation

Op de website van Sensation is dinsdag de voorinschrijving geopend, die verhoogt voor danceliefhebbers de kans om in februari tickets te bemachtigen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Giel Beelen bestolen tijdens Amsterdam Dance Event

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore