Entertainment

Tina Turner komt naar Utrecht om eigen musical te zien

10 december 2019 12:13 Aangepast: 10 december 2019 13:35

Tina Turner (80) stapt volgend jaar op het vliegtuig om in het Beatrix Theater in Utrecht de musical TINA, over haar eigen leven, te komen bekijken. Dat meldde producent Stage Entertainment dinsdag.

"Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten"

De 80-jarige zangeres bracht de cast en crew van de musical zelf op de hoogte middels een videoboodschap die vandaag tijdens de eerste repetitiedag werd vertoond. "Hoi Nederland, ik ben zo blij dat ik mijn musical naar jullie breng. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten en gedag te zeggen en te laten zien hoe mijn leven eruitzag", aldus de zangeres in het filmpje.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jarige Tina Turner trakteert fans op bijzonder fotoboek en LP

"We zijn ontzettend trots dat Tina Turner heeft aangegeven speciaal voor de voorstelling naar Nederland te komen. Voor iemand van 80 jaar is dat geen vanzelfsprekendheid, zeker omdat zo’n bezoek een behoorlijke onderneming is", zegt Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland. "Tegelijkertijd vind ik het ook enorm spannend en hoop ik dat we met deze musical haar leven en prachtige carrière kunnen eren. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit met Nyassa Alberta in de hoofdrol en de getalenteerde cast en creatives kunnen waarmaken!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nyassa Alberta speelt Tina Turner in gelijknamige musical

TINA - De Tina Turner Musical is vanaf 1 februari 2020 te zien.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore