Entertainment

Kondigt ook Matthijs van Nieuwkerk zijn vertrek aan?

10 december 2019 10:27
Beeld © BNNVARA/Tom Tenseldam

Matthijs van Nieuwkerk (59) hintte er gisteravond in De Wereld Draait Door op dat ook hij binnenkort zijn vertrek gaat aankondigen. En wel over twee weken.

"Iedereen gaat ineens heel aardige dingen over je zeggen"

In De Wereld Draait Door werd gisteravond besproken dat Jeroen Pauw stopt met zijn late night talkshow Pauw. Angela de Jong was aanwezig en is van mening dat zo'n aankondiging altijd heel bijzonder is. "Het is een lastige dag om dat aan te kondigen, maar ook wel leuk, want je bent eigenlijk op je eigen begrafenis. Iedereen gaat ineens heel aardige dingen over je zeggen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Matthijs van Nieuwkerk feliciteert Jeroen Pauw met bosje bloemen

Dan grapt de AD-columniste dat dat voor Matthijs dus ook zo gaat zijn. "Ik wacht nog heel even", grapt de presentator terug. "Dat er wat tijd tussen zit."

Paul Witteman, die ook aan tafel zit, vraagt zich af hoeveel tijd er dan tussen moeten zitten. "Een weekje of twee", reageert Matthijs. En daarna praat hij er snel overheen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jeroen Pauw stopt met zijn late night talkshow

De uitspraak van Matthijs valt ook bij verschillende kijkers op. Ook zij vragen zich af of Matthijs écht gaat stoppen met DWDD, zijn talkshow die al sinds 2005 op de buis te zien is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jeroen Pauw verkozen tot omroepman van het jaar

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore