Entertainment

Dochter Madonna danst en heeft 'orgie' in vreemde modeshow

09 december 2019 14:04
Beeld © Getty Images

Met Madonna (61) als moeder kun je je voorstellen hoe vrij haar kinderen zijn opgegroeid. Lourdes Leon, de 23-jarige dochter van de popicoon, slaat nu haar vleugels uit als model tijdens het kunstevenement Art Basel in Miami. En haar eerste modeshow is een nogal hitsig gebeuren.

"Lourdes is ongelooflijk getalenteerd"

Madonna's dochter Lourdes is minstens zo uitdagend als haar moeder, blijkt uit haar 'orgie' tijdens Art Basel afgelopen weekend. De 23-jarige trad op in het Love Different-optreden tijdens het kunstweekend en maakte samen met de andere modellen de tongen behoorlijk los. Letterlijk ook, want de dertig catwalklopers gingen uitbundig met elkaar zoenen tijdens de show én ontdeden zich van hun kostuums. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Madonna blaast nog meer shows af vanwege 'overweldigende' pijn

Lourdes bewees ook de dansgenen van haar moeder te hebben geërfd. Tijdens haar opkomst draafde ze binnen met een choreografie van moderne dans, waarbij ook haar ongeschoren oksels zichtbaar waren. "Ze is ongelooflijk getalenteerd", vertelde mama Madonna afgelopen zomer aan de Britse Vogue. "Ik ben jaloers, want in alles wat ze doet, is ze fantastisch. Ze is een briljante danseres, geweldige actrice, speelt prachtig de piano. Kortom: ze is beter bedeeld qua talent dan ik." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Madonna aangeklaagd voor steeds te laat komen

Toch had Madonna ook wat kritiek op haar dochter. "Lourdes heeft niet dezelfde gedrevenheid als ik", vertelde de Like a Virgin-zangeres. "Bovendien denk ik dat social media haar negatief beïnvloedt en dat ze bang is dat mensen haar dingen zullen geven, puur omdat ze mijn dochter is. Zoë Kravitz is daar een goed voorbeeld van. Zij heeft beroemde ouders en moest ook vechten om serieus genomen te worden." Nu heeft de 23-jarige voor het eerst sinds lange tijd dus weer een uitstapje gemaakt naar de spotlights. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Taylor Swift is Madonna's grootste fan

Lourdes' moeder was onlangs nog in opspraak, omdat ze werd beschuldigd van plagiaat. Bekijk de video hieronder om te zien waarom het volgens Ronald Molendijk "regelrechte diefstal" was. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore