Entertainment

Ashley Graham openhartig over seks tijdens de zwangerschap

07 december 2019 17:43 Aangepast: 08 december 2019 13:03
Beeld © Getty Images

Model Ashley Graham (32) is momenteel in blijde verwachting van haar eerste kindje. Samen met haar man Justin Ervin (31) hopen ze binnenkort een zoontje te verwelkomen, maar het zwangere leven gaat niet over rozen. In het januari nummer van de Amerikaanse Vogue vertelt ze openhartig over de struggles die ze meemaakt als zwangere vrouw.

"Ik had niemand om er over te praten"

Het model vertelt in het interview dat ze haar vriendinnen vaak om adviezen vraagt. Vooral over het bedrijven van de liefde gedurende de zwangerschap heeft ze een waslijst aan vragen. “Er is een enorme bobbel die gevoelig kan zijn als je erop gaat liggen of in een nieuwe positie gaat. Ik heb letterlijk al mijn vriendinnen met kinderen of die ook zwanger zijn gevraagd: ‘Welke posities doen jullie?’ Dit moet een normaal gesprek kunnen zijn tussen moeders.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ashley Graham praat mond voorbij over geslacht kindje

Haar vriendinnen zijn een grote steun voor Ashley geweest. Ze heeft onder andere Amy Schumer en Serena Williams onder de sneltoets zitten. “Er is een soort kameraadschap. Een geheim genootschap dat ik niet kende. (…) Ik verborg mijn zwangerschap de eerste vier maanden. Ik heb altijd controle gehad over mijn lichaam… maar ik heb dit leven in mij en die zei ‘het is niet meer van jou, maar van mij’ en ik had niemand om er over te praten.”

Het advies om zwangere vriendinnen te maken is een van de beste adviezen die ze ooit heeft gekregen. “Ik kwam snel aan in gewicht. En ik voelde me alleen. En het enige advies dat mijn stylist, Jordan Foster, me gaf, was: 'Maak zwangere vrienden.' Geen van mijn vrienden had een relatie, laat staan ​​zwanger. En nu heb ik negen zwangere vrienden. '

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zwangere Ashley Graham straalt op de catwalk

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore