Entertainment

Oud LA The Voices-leden weten niet allemaal te overtuigen in TVOH

07 december 2019 12:56
Beeld © RTL

Het leek wel een reünie van LA The Voices tijdens The Voice of Holland. Maar liefst twee oud-leden van de groep deden een poging om verder te komen in het programma, met wisselend succes.

"Waarom bestaan wij?"

Ineens stonden ze weer voor een groot publiek: Roy van den Akker en Richy Brown. Allebei maakten ze deel uit van de groep LA The Voices, met onder meer Gordon. Destijds wisten ze nog wel een redelijk succesjes te worden, maar met het vertrek van Gordon was het snel gedaan. Daarom besloten de twee om solo een gooi te doen naar de winst van TVOH.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes coach in The Voice Senior

Eerst zagen we hoe Roy het podium beklom, en hoe hij nog een oude bekende meenam. Maud Mulder kennen we nog als de nummer twee uit de tweede editie van Idols. Hij zong het nummer De Bestemming van Marco Borsato, maar wist de coaches niet te bekoren. Vooral het snelle gedeelte van het nummer ging faliekant mis en de stoelen bleven staan zoals ze stonden. Hoewel Roy zijn fout erkend, is hij toch erg teleurgesteld: “Ik had verwacht dat ze daarvoor al gedrukt zouden hebben.” De coaches zijn snoeihard over het optreden: “Het eerste wat je denkt als je dit hoor: ‘waarom bestaan wij?’, aldus Ali B.

Het optreden van Richy Brown gaat een stukje soepeler. Hij zing het nummer Feeling Good uit volle borst en weet indruk te maken met zijn grote uithalen. Lil Kleine en Ali draaien dan ook om, maar hebben wel wat aan te merken. “Er klopte nog heel veel niet, misschien authenticiteit. Ik heb je dingen zien proberen. Je hebt een glittershirt aan en hebt met Gordon best wel veel getourd. Je hebt het wel onderhouden allemaal. Je bent wel nog steeds even sympathiek als je ooit was. Het wordt een megaklus om iets helemaal eigen te maken. Dat kan je bij mij in het team doen of bij Lil Kleine”, aldus Ali.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Waylon geconfronteerd met ex-liefje in The voice of Holland

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore