Entertainment

Gordon viert vijf maanden zonder drank en drugs

05 december 2019 17:08
ANP

Het is een bijzondere dag voor Gordon (51). De zanger heeft namelijk al vijf maanden lang geen alcohol of drugs aangeraakt. Reden genoeg om een feestje, zonder alcohol, te geven. In ieder geval op Instagram.

"Morgen tik ik de vijf maanden clean aan en voelt mijn leven als een nieuwe jas"

"Goedemorgen zonder zorgen!", begint Gordon zijn emotionele bericht. "Morgen tik ik de tijd maanden clean aan en voelt mijn leven als een nieuwe jas. Wel iets eenzamer geworden doordat je afscheid neemt van een leven met de daarbij behorende ‘vrienden.’ Hard, maar het is de enige manier om op je pad te blijven."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon heeft hoge verwachtingen van reisprogramma met Patty

Gordon heeft wel een andere tegenslag gehad de afgelopen periode. "Afgelopen weken door het reizen afgeweken van mijn voeding en sportpatroon. Hup, vijf kilo erbij", aldus de presentator. Toch ziet hij het positief in. "Frustrerend, maar ik ga weer volle bak aan de slag. Lief zijn voor dit lijf en vooral geduld hebben met het resultaat! Deze week nog vol met opnames en dan weer een tijdje naar mijn huis in Kaapstad!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon laat fans binnenkijken in zijn paleisje dat te koop staat

Een ander belangrijk moment in Gordons leven is het verkopen van zijn paleisje in Blaricum. De villa staat voor de derde keer te koop en de fans van de zanger kun een kijkje in het pand nemen in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore