Entertainment

Glennis Grace teleurgesteld in André Hazes vanwege pietenkeuze

05 december 2019 12:02 Aangepast: 05 december 2019 13:35
Beeld © ANP

André Hazes (25) heeft zich de woede van Glennis Grace (41) op de hals gehaald. De Leef-zanger heeft op zijn Instagram een hele reeks foto’s en video’s gedeeld hoe hij met zijn zoontje pakjesavond viert. Hierbij zijn echter, naast de goedheiligman zelf, ook een aantal zwarte pieten bij aanwezig, en daar moest Glennis wel op reageren.

"Mijn maag draait er gewoon van om en mijn hart huilt"

André heeft op Instagram een reeks foto’s geplaatst waarbij te zien is hoe de kleine Dré volop aan het genieten is van het heerlijk avondje. “Blij bekkie bij Dreetje de hele avond bij Sinterklaas en zwarte piet. Mooiste wat er is!”, schrijft hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes staat stil bij overleden familie Monique Westenberg

Reden genoeg voor Glennis om in de digitale pen te klimmen en zij reageert dan ook onder de post dat ze flink teleurgesteld is in André. “Je weet dat je m’n vriendje bent. Maar deze foto met Zwarte Pieten kan echt niet meer. Mijn maag draait er gewoon van om en mijn hart huilt. Jammer Dré.”

“Iedereen mag een andere mening hebben”, vervolgt ze. “Maar ik hoop dat je je ooit bewust wordt dat Zwarte Piet echt niet meer kan of zou mogen.”

Ook rappers Frenna en Jonna Fraser laten duidelijk weten dat ze het niet verwachtten van de zanger: ‘Unfollowing now”, schrijft Frenna. “Ai nee, niet van jou verwacht man”, schrijft Jonna.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pieten-discussie loopt hoog op tussen Glennis Grace en Marga Bult

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore