Entertainment

Lionel Richie staat niet 100% achter relatie dochter

04 december 2019 12:01 Aangepast: 04 december 2019 13:49
Beeld © Getty Images

Het zit Lionel Richie (70) nog altijd niet helemaal lekker dat zijn 21-jarige dochter Sofia een relatie heeft met de 36-jarige Scott Disick. Toch heeft hij het inmiddels "geaccepteerd", aldus een bron aan E! News.

"Lionel kan wel zien hoe gelukkig zijn dochter is"

Lionel mag dan niet altijd al even groot fan zijn geweest van de relatie van zijn dochter, de zanger heeft wel Thanksgiving doorgebracht met Sofia en Scott. "Hij heeft de relatie geaccepteerd, maar staat er nog steeds niet voor 100% achter. Dat komt vooral door het leeftijdsverschil van 15 jaar tussen de twee én hoe jong Sofia is", onthult een bron aan E! News. "Lionel kan wel zien hoe gelukkig zijn dochter is, dus hij doet nu wel beter zijn best om een band te creëren met Scott." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Scott Disick en Sofia Richie verhuizen naar villa van 20 miljoen

De drie hebben Thanksgiving samen gevierd en gingen daarna op een korte vakantie. "Lionel is een heel eerlijk, recht voor zijn raap type persoon. Hij vindt zijn vader-dochterband met Sofia heel belangrijk, dus hij doet zijn best om er voor haar te zijn en zo veel mogelijk aan haar kant te staan, ongeacht wat hij vindt van de relatie." Scott en Sofia hebben al zo'n twee jaar wat met elkaar. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katy Perry en Lionel Richie nemen weer plaats in jury American Idol

Scott heeft drie kindjes die hij samen kreeg met zijn ex-vriendin Kourtney Kardashian. De twee besloten uiteindelijk uit elkaar te gaan. Scott kwam vervolgens in contact met de toen nog 19-jarige Sofia, een goede vriendin van Kourtneys zusje Kylie Jenner. Lionel was destijds een stuk minder enthousiast over het koppel. "Ze is 19. Als je 19 bent, denk je alles al te weten. Blijven ze voor altijd bij elkaar? Dat weet ik niet", zei de zanger. "Voor nu is het slechts een fase en hou ik me erbuiten."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore