Entertainment

Miljuschka staat stil bij verjaardag van haar moeder Astrid

04 december 2019 11:03 Aangepast: 04 december 2019 11:04
Beeld © ANP

Miljuschka Witzenhausen (34) staat op Instagram stil bij de verjaardag van haar moeder. Astrid Holleeder blaast vandaag 54 kaarsjes uit, maar een groot feest wordt het niet.

"Een groter cadeau is er niet"

Miljuschka schrijft dat haar moeder een eenzaam bestaan leeft. "Eenzaamheid is iets wat een nare bijkomstigheid is van haar positie." De RTL Boulevard-deskundige vraagt haar volgers dan ook iets speciaals voor haar moeder te doen. "Dus zouden jullie mij een plezier willen doen? Schrijf hieronder iets liefs voor mijn jarige mama. Een groter cadeau is er niet. Dank je wel."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miljuschka Witzenhausen trots op haar 'happy rolls'

De foto kan op veel reacties rekenen. Zo reageert Anna Drijver met: "Gefeliciteerd dappere en sterke vrouw. Ik hoop dat je er kracht uithaalt dat jouw verhaal veel mensen raakt." En ook Nada van Nie schrijft een lief bericht: "Gefeliciteerd lieve mama Astrid. Wat voel je ongelooflijk veel liefde tussen jullie. Uiteindelijk is dat echt waar het om draait in het leven en wat je sterk houdt."

Astrid Holleeder leeft al een paar jaar ondergedoken, nadat ze tegen haar broer Willem Holleeder getuigde. Ze sprak hierover in RTL Boulevard.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore