Entertainment

Kristel Verbeke doet boekje open over relatie en tijd in K3

03 december 2019 18:47 Aangepast: 03 december 2019 18:47
Beeld © ANP

Als K3-sterretje is het niet ongehoord dat er veel gesproken wordt over je relatie. Maar voor Kristel Verbeke (43) is dat niet het geval. De zangeres is al zestien jaar getrouwd met Gene Thomas (47), waarmee ze ook twee dochters heeft. Wat is het geheim van hun goede relatie?

"Ik durfde mijn nummer niet te geven en hij durfde het niet te vragen"

Kristel en Gene gaan al jaren met elkaar. Maar de liefde spatte er niet meteen vanaf, vertelden ze aan de Belgische Qmusic. "We waren heel verlegen", aldus het ex-K3-lid. Pas tijdens een reis naar Venezuala sloeg de vonk over. Daar was Gene met zijn band X-Session en één van zijn dansers gaf een duwtje in de rug. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

K3-Marthe biecht op: 'Soms ben ik jaloers op Hanne en Klaasje'

"Ik durfde mijn nummer niet te geven en hij durfde het niet te vragen", legt Kristel uit. Uiteindelijk vroeg Gene's danser het voor hem. Toen hij haar eenmaal durfde te bellen, vond ze het enorm spannend. "Ik was verliefd, maar het heeft wel nog even geduurd voor de eerste kus er kwam en voor we een koppel werden." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

K3-Klaasje barstte in tranen uit tijdens opnames nieuw album

Bovendien vertelde Kristel over haar tijd met K3. "Je wordt geleefd", legt ze uit. "Dat is altijd wel met een beetje inspraak, maar uiteindelijk beslist Studio 100 welke richting K3 uitgaat. Dat vond ik soms wel lastig, omdat je de vrijheid niet hebt om je eigen agenda in te vullen (...) Je moet soms op je strepen staan. Ik heb twee kinderen. Ik moet af en toe echt wel eens tijd kunnen maken voor mijn gezin. (...) Als je twintig bent, heb je andere prioriteiten. Wanneer je mama bent, verandert alles wel." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore