Entertainment

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen nemen MolTalk over

03 december 2019 17:41 Aangepast: 03 december 2019 18:01
Beeld © AVROTROS

Wie is de Mol? houdt de kijkers ieder jaar weer bezig. De vele verstopte hints en achtergehouden informatie zorgen voor complottheorieën en behoorlijk wat argwaan. In MolTalk komt het altijd deels boven tafel. En dit jaar kunnen de fans genieten met Marlijn Weerdenburg (36) en Rop Verheijen (44).

"Het is Anita Witzier!"

Oude Mol-kandidaten komen weer samen om het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? te bespreken in het wekelijkse programma MolTalk. Marlijn en Rop nemen het stokje over van Margriet van der Linden en Chris Zeegers. "Met een warm hart en vele dierbare herinneringen nemen we afscheid", laten de voormalige presentatoren weten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Huh?! Sarah Chronis wéér in Wie is de Mol?

Ook denken Margriet en Chris nu al te weten wie de Mol is: "Het is Anita Witzier!" Of dit zo is, moet natuurlijk nog blijken uit de show. Als voorbereiding op het jubileumseizoen gaan Rop en Marlijn alvast de deelnemers onder de loep nemen, primeurs vertonen en oud-kandidaten ondervragen tijdens MolTalk: The Kick-Off op 4 januari. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit zijn alle kandidaten van Wie is de Mol? 2020

"Met pijn in ons hart hadden we al afscheid genomen van dit eenmalige avontuur. Maar nu mogen we weer op jacht, helaas voor ons niet in het buitenland", aldus Rop en Marlijn. De twee gaan napraten over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? dat te zien is vanaf 11 januari om 20.30 uur op NPO1. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore