Entertainment

Kanye West is helemaal weg van André Rieu

02 december 2019 20:20 Aangepast: 02 december 2019 22:08
ANP

Kanye West is groot fan van de Limburgse violist André Rieu. Dat vertelde de 70-jarige Nederlander maandag in het programma DWDD.

"De man van Kardashian had geappt dat hij fan van mij was"

"De man van Kardashian had geappt dat hij fan van mij was", vertelde André terloops. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar het bericht bereikte mij via de platenmaatschappij." Kanye West was overigens niet de eerste grote wereldster die fan van André blijkt te zijn. Ook Jermaine Jackson meldde zich een aantal jaar geleden, en trad sindsdien een aantal maal op met de dirigent tijdens de concerten in Maastricht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Rieu in de kou gezet door Groot-Brittannië

Zelf is André overigens groot fan van Bruce Springsteen. "Ik weet dat hij soms paarden koopt in Nederland, maar ik heb hem nog niet durven te benaderen", bekende de violist bij DWDD. Het is een grote droom van hem om ooit op te treden met Springsteen. "Hij heeft een paar jaar terug met zijn moeder een cover gedaan van Save the last dance for me van The Drifters. Dat zou een mooi nummer zijn om te doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Door run op kaartjes André Rieu extra concerten op het Vrijthof

André vertelde verder dat het hem blijft verbazen hoe ver zijn bekendheid soms reikt. "Ik zat laatst in een hotel in Montreal, kwamen er twee eskimo's op mij af. Die kenden mij omdat ze in hun iglo altijd op YouTube filmpjes van mij keken."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore