Entertainment

Lizzo laat volledig naakt haar curves zien

02 december 2019 13:44
Beeld © ANP

Dat rapartiest Lizzo (31) er niet voor terugdeinst om haar curves te laten zien, weten we al een tijdje. Nu heeft de Amerikaanse hitsensatie er een schepje bovenop gedaan. Ze poseert namelijk volledig naakt op een bank. Op de foto's én een filmpje is haar figuur beter dan ooit te zien.

"Good as hell"

Eén van Lizzo's grootste hits is Feelin' Good as Hell, en dat is te merken. Op de foto's en video straalt de rapper veel zelfvertrouwen. De zelfverzekerde blik in de camera maakt het helemaal af. Haar lange donkere haar is op een strategische manier gepositioneerd, zodat we Lizzo's naughty parts net niet zien.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Rapper Lizzo groeit uit tot popfenomeen

Bij één van haar posts, schrijft Lizzo "Paint me like ya French bitch", wat refereert aan de wereldberoemde tagline uit Titanic. Daarin zegt Rose tegen Jack "draw me like one of your French girls", als hij haar naakte lichaam vast wil leggen op het doek.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Rapper Lizzo sleept acht Grammy-nominaties in de wacht

De rapartiest krijgt zowel positieve als negatieve reacties op haar twee Instagram-posts. Toch hebben de positieve reacties de overhand. Veel mensen hebben respect voor het feit dat Lizzo haar eigen lichaam zo omarmt en trots is op wie ze nou eenmaal is. Een ander reactie die veelvuldig voorkomt is dat mensen het zo goed vinden dat ze maling heeft aan het ideaalbeeld dat over de hele wereld heerst, wat betreft vrouwen. "Ik zou willen dat ik tien procent van haar zelfvertrouwen had", reageert iemand.

Toch zijn mensen ook kritisch. "Dit was drie posts geleden leuk. We weten het nu wel", schrijft een criticus. Maar gezien het zelfvertrouwen van deze Amerikaanse rapper zal ze zich, ondanks de negatieve reacties, nog steeds "Good as Hell" voelen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore