Entertainment

Fajah Lourens ziet ouder worden niet zitten

29 november 2019 14:03
Beeld © ANP

De eeuwige jeugd is niet voor iedereen weggelegd. Maar door technologie kan men tegenwoordig al een klein voorproefje krijgen hoe ze er in de toekomst uit zullen zien. Helaas valt het Fajah Lourens (38) vies tegen wat er haar te wachten staat.

"Getsie, wat eng"

Niet iedereen zit erop te wachten om een jaartje ouder te worden. Ook Fajah lijkt er maar weinig zin in te hebben. De app waarmee mensen een vooruitblik doen op hun oude dag is al tijden razend populair en de krullenbol is nu ook gezwicht voor de trend. Het valt de 38-jarige zo te zien tegen. Zo zet ze er een huilpoppetje bij, waarmee ze lijkt aan te geven een stuk gelukkiger te zijn met haar huidige uiterlijk, die te zien is op de volgende foto. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fajah Lourens richt zich op seksuele voorlichting

Fajah's volgers daarentegen vinden het fantastisch. "Stel je voor: die krullen in het grijs", reageert Jessie Jazz Vuijk. "Lekker wijf", "Nog steeds knap hoor" en "Lieve glimlach. Laten we hopen dat je zo gelukkig en gezond oud mag worden" vinden anderen. Maar niet iedereen is positief. "Ik schrik me kapot", "Dat is de toekomst" en "Getsie, wat eng" laten een paar fans achter onder het kiekje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shirma Rouse gaat strijd tegen de kilo's aan met Fajah Lourens

Het zal nog wel even duren voordat Fajah er zo uitziet. In de tussentijd is de fitness-babe volop bezig met onder andere seksuele voorlichting voor jongeren. In de video hieronder legt ze uit waarom ze zich hier zo druk over maakt. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore