Ga naar de inhoud
Entertainment

Huh?! Sarah Chronis wéér in Wie is de Mol?

Beeld © AVROTROS

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? moet nog van start gaan, maar heeft al heel wat teweeggebracht bij de trouwe fans van het programma. Na maanden speculeren welke BN'ers er dit keer het spel der speller gaat spelen, maar het lijkt erop dat een oude bekende weer mee gaat doen: Sarah Chronis (33).

"Raad eens wie er ook naar China ging?"

"Raad eens wie er ook naar China ging?", schrijft Sarah bij een selfie met presentator Rik van de Westelaken. De twee vrolijke oud-deelnemers lijken het volledig naar hun zin te hebben in het Aziatische land, maar waarom is de actrice eigenlijk aanwezig bij de opnames van het twintigste seizoen van Wie is de Mol? Sarah vertelt haar fans en volgers de bijzondere reden achter haar bezoek aan het programma. 

Deze
Lees ook:
Deze rol gaat Sarah Chronis spelen in GTST

"Voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol mocht ik dit keer mee als kandidaten-begeleider! Dit was natuurlijk helemaal te gek! Wacht maar af", schrijft Sarah bij de foto met Rik. Wat dus precies haar rol zal zijn, blijft onduidelijk. Maar de volgers van de actrice zijn in ieder geval enthousiast. "Wat gaaf", vindt eentje. "Wat leuk", aldus een ander. Kijkers zullen moeten wachten tot 11 januari 2020 om te zien wat Sarah doet in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? 

Dit
Lees ook:
Dit zijn alle kandidaten van Wie is de Mol? 2020

De tien kandidaten van dit jaar zijn de afgelopen dagen allemaal bekendgemaakt. Bekijk de video hieronder om alles te weten wat er al te weten valt over het twintigste seizoen van Wie is de Mol? 

Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? gaat bijna van start

05:52